Winkelinrichting op eBay - Zo voeg je aantrekkelijke winkelpaginas toe

griep

Winkelinrichting op eBay - Zo voeg je aantrekkelijke winkelpaginas toe

Winkelinrichting op eBay - Zo voeg je aantrekkelijke winkelpaginas toe

Toegang tot de winkelinrichting krijg je rechtstreeks via het verkoperscentrum. Selecteer Shopdecoratie in de categorie Add-ons om een pagina te openen met shopdecoraties van je keuze. Het winkeldecoratieprogramma bevat vele hulpmiddelen en functies waarmee u uw winkel kunt ontwerpen en aanpassen. Als je nieuwe decoraties wilt toevoegen, log je in op de eBay-winkel. Zoek naar Winkeldecoratie in het menu Winkel.

winkeldecoratie

Selecteer de Winkeldecoratie in de categorie Add-ons. Wijzig de taal in Engels (VS) in de wizard Decoratie bewerken. Wijzig de themakleur in de kleur van uw keuze. Verhoog conversie en meer klikken per gebruiker op uw webwinkel. Pas de homepage van uw winkel aan en maak een uniek ontwerp om steeds kopers naar uw winkel te lokken.

Een andere manier om toegang te krijgen tot de winkeldecoratie is door te bladeren in uw accountgegevens in het beheergebied. Selecteer Producten in de winkel op de startpagina. Zoek in de lijst naar een Shopdecoratie en klik erop om deze te openen. Bekijk de Shopdecoratie door nieuwe inhoud toe te voegen, nieuwe afbeeldingen toe te voegen of de themakleur te veranderen als u dat wenst. Als u toegang wilt tot meer geavanceerde tools zoals kleurkiezer, hover tool of hover box, klik dan op de Learn More link bovenaan de winkel homepage om meer te leren over deze tools.

Tags
Populair
img
Wat u moet weten over griepvaccinatie
img
Griepseizoen - Hoe het overal ter wereld werkt
img
Volwassenen die zwanger zijn, kunnen griepvaccin krijgen
img
Hoe bescherm je jezelf tegen de griep
img
Griepseizoen - Mythe of Feiten?
Trending